In Cipru e inca vara

3 octombrie 2006
Desi am intrat in Octombrie, in Cipru vremea este inca buna de plimbare, plaja si de facut baie in Marea Mediterana. Si nu o zic doar eu, ci si ceilalti colegi din Cipru care au facut baie w/endul asta in mare.
Eu am fost la Latchi, la un project event de 2 zile, organizat de firma. Seamana cu team-buildingurile organizate in Romania, insa este mult mai slab ca organizare. Aici a venit lumea cu familie, cu copii… deci iti dai seama ca s-a dus draq. tot spiritul de echipa.
Dar nu asta conteaza… ci Elias Latchi Holiday Village – satul de vacanta in care am fost cazati. Un spatiu amplu, plin de copaci si verdeata, cu 3 terenuri de tenis, teren de minigolf, Voley, fotbal si 2 piscine mari, este cam tot ce ai avea nevoie ca sa te relaxezi total, intr-o vacanta de cateva saptamani. Cateva saptamani nu pentru mine, normal, ci pentru germanii care erau prin toata statiunea. Spre deosebire de restul insulei… acolo limba oficiala parea sa fie germana. Pana si anunturile si show-rile erau in germana. Oameni in general trecuti de 40 de ani, veniti la odihna. Mi-ar placea mult sa vad si pensionari Romani veniti aici in concediu, in statiuni. Din pacate insa, nu am vazut inca, in 3 ani de Cipru. Majoritatea Romanilor de aici sunt tineri veniti sa castige un ban mai mult decat in Romania.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X